Camp Adventure er placeret i et kuperet og naturskønt landskab på Gisselfeld Klosters skove i Sydsjælland. Siden 2013 har Camp Adventure eksisteret som Danmarks største klatrepark og har i dag 10 trætopbaner. Camp Adventure har siden 2014 arbejdet med en ambitiøs udviklingsplan for området under projektnavnet Camp Adventure Udsigtstårn og i december 2016 vedtog et enigt Faxe Byråd lokalplanen for hele området.

Udover de eksisterende trætopbaner vil attraktionen bestå af en 600 m lang boardwalk og et 45 m højt arkitekttegnet tårn, hvor besøgende kan gå til toppen via en indvendig rampe. Turen kulminerer med en fri udsigt udover hele Sydsjælland fra ca. 130 m over havets overflade.

Derudover planlægges der på at tilføje flere spændende oplevelser over tid, som bl.a. vil være et aktivitetsområde med klatretårn, besøgsgård og dyrepark. Camp Adventure skaber helt nye rammer om brugen og oplevelserne på attraktionen, som udvikles til at kunne rumme alle aldersgrupper og interesser. Det bliver et ekstraordinært sted, hvor der er nye perspektiver, fælles oplevelser, nye forståelser og plads til alle. Det hele med et kreativt udgangspunkt i den unikke natur.

Der forventes mange besøgende på udsigtstårnet på Camp Adventure. Lignende baordwalks og tårne i Tyskland og andre steder er store succeser med høje besøgstal og afsmittende effekter for resten af lokalsamfundet. Ambitionerne er derfor rigtig store for Camp Adventure og i forhold til de tyske tårne, kommer Camp Adventure til at tilbyde et meget større udbud af muligheder. Camp Adventures Udsigtstårn vil derfor blive en attraktion der sætter Faxe og Sydsjælland på landkortet, tiltrækker turister, skaber arbejdspladser og øger forretningen for hele erhvervslivet.

EnglishGerman