Trætopsoplevelsen med boardwalk og udsigtstårn er en ny og unik oplevelse i Danmark og vil på mange måder være Camp Adventure Parks højdepunkt. Besøgende vil gå på en 600 m lang boardwalk der kulminerer med et 45 m højt udsigtstårn. Det bliver en unik mulighed for at gå en tur over trætoppene og opleve den smukke natur i et helt nyt perspektiv. Både boardwalk og udsigtstårn vil foregå som en kontinuerlig rampe.

Ruten går med stor hensynstagen langs forskelligartede skov og passerer bl.a. Brødebækken. På boardwalken vil der være forskellige funktioner og oplevelser med muligheder for oplevelser, læring og nyde naturkvaliteterne.

Boardwalk og udsigtstårn har fokus på oplevelser og nye indtryk. Tegnestuen Effekt har tegnet et udsigtstårn af høj arkitektonisk og designmæssig kvalitet. Med dets timeglasformede form vil tårnet have en lille talje og en større bund og top. Mens rampen i tårnets stigning er konstant, vil geometrien og afstanden ændres sammen med tårnets krumninger. Rampen ender med en stor udsigtsplatform der giver et uhindret 360-grader udsyn udover det kuperede og smukke sydsjællandske landskab. Udsigtstårnet vil rejse sig over trækronerne og være et visuelt pejlemærke der kendetegner både Faxe Kommune og hele Sydsjælland.

EnglishGerman