Camp Adventure Glamping

På Camp Adventure er byggeprocessen med de nye glampingtelte i fuld gang. Tre af de planlagte seks telte er færdige, og de tre sidste telte forventes klar til gæster i løbet af 2021.

Nyd Skovtårnet, klatreparken og den smukke natur som en del af opholdet. Kombiner en aktiv dag i klatreparken med skovens stille ro efter lukketid, og opleve solnedgangen fra første parket på Sjællands højest tilgængelige punkt. Der er adgang til Skovtårnet under hele opholdet.

Glamping er en sammensætning af glamour og camping. Tanken bag fænomenet er at gøre naturen mere komfortabelt tilgængelig. Inde i teltene bliver der ikke gået på kompromis med komforten. Teltene er indrettet med seng, spisebord, et lille køkken og brændeovn – ligesom man vil opleve på et hotel. Teltene på Camp Adventure har seks forskellige farver, og er placeret på hver deres private platform med udsigt over sø- og naturlandskab.

Teltene på Camp Adventure er fra Pacific Yurts. Produktionen af teltene sker med hensyntagen til blandt andet bæredygtighed og kvalitet.

Læs meget mere her og book dit ophold online.