Camp Adventure Glamping

På Camp Adventure er byggeprocessen med de nye glampingtelte i fuld gang. Den første terrasse er næsten færdig med udsigt ud over den smukke natur. Det første telt er rejst på platformen og har fået den navyblå teltdug på.

Til maj forventes seks glampingtelte at stå klar til besøgende på Camp Adventure. Her vil det være muligt at nyde Skovtårnet, klatreparken og den smukke natur som en del af opholdet. Kombiner en aktiv dag i klatreparken med skovens stille ro efter lukketid, og oplev måneskinnet fra første parket på Sjællands højest tilgængelige punkt. Der vil være adgang til Skovtårnet under hele opholdet.

Glamping er en sammensætning af glamour og camping. Tanken bag fænomenet er at gøre naturen mere komfortabelt tilgængelig. Inde i teltene bliver der ikke gået på kompromis med komforten. Teltene er indrettet med senge, sofa, spisebord, et lille køkken, brændeovn – ligesom man vil opleve på et hotel. Teltene på Camp Adventure får seks forskellige farver, og bliver placeret på hver deres private platform med udsigt over sø- og naturlandskab.

Teltene på Camp Adventure er fra Pacific Yurts. Produktionen af teltene sker med hensyntagen til blandt andet bæredygtighed og kvalitet.

I kan følge processen her, og scrolle ned og tilmelde jer vores nyhedsbrev – så er I blandt de allerførste til at få lyd om åbning af booking af de 6 glampingtelte.