LOKALER OG FORPLEJNING

Se Galleri

Café og forplejning

I receptionen sælges et let udvalg af frokostretter samt kolde drikke og is.

Til selskaber tilbyder vi desuden:

 • Grill-selv-pakker 190,-/person (unghanebryst, grillpølse, kartoffelsalat, salat, brød). Forudbestilles i forbindelse med billetkøb ved kontakt til info@campadventure.dk, senest tre dage inden (og gerne før), de skal bruges. Minimum 8 kuverter.
 • Buffet 495,-/person:
  To slags kød, fire slags salater, brød.
  Sammensæt jeres menu ud fra retterne her.
   
 • Tre-retters menu serveret af tjener 695,-/person:
  20 personer. Inkl. lokaleleje og serveringspersonale.
  Sammensæt jeres menu ud fra retterne her.

Lokaler
Camp Adventure har til huse i en nedlagt, renoveret møllegård med lokaler til ethvert arrangement. Vores lokaler i stuehuset kan rumme op til ca. 40 spisende personer. I ‘Stalden’ har vi plads til 250 personer. Desuden har vi en stor lade med plads til 350 personer.

Overnatning
I forbindelse med køb af entrébillet er det, mod et mindre gebyr på 75 kroner, tilladt at benytte vores faste teltpladser i skoven eller haven til overnatning. Overnatning må kun ske med forudgående aftale, og de opstillede forholdsregler skal overholdes. Overnatning kan bookes i forbindelse med booking af trætopbaner her på hjemmesiden.

Kontakt os for yderligere information om lokaleleje, forplejning og overnatning på info@campadventure.dk eller tlf. 38 15 00 38.

FIND VEJ
Der er ind- og udkørselsforbud til og fra Ny Næstvedvej. I stedet er der indkørsel fra Denderupvej. Der er skilte hele vejen til Camp Adventure.

PARKERING
Det koster 50 kr. at parkere på Camp Adventure. Vi anbefaler samkørsel. Pengene går til vedligeholdelse af parken og generelle omkostninger ved stedets drift. Det er gratis at være på Camp Adventure for dem der ikke klatrer, herunder at benytte stedets faciliteter og at benytte boardwalken i skoven.

Camp Adventure

Denderupvej 19 4690 Haslev

Camp Adventure

EnglishGerman