TAK

 

For 5 år siden opstod idéen om at bygge Skandinaviens første natur- og udsigtstårn. I projektets start blev det kaldt et naivt fantasiprojekt – en utopisk idé. Der blev grint og trukket på skuldre. Det blev betegnet som umuligt, at noget så stort, dyrt og spektakulært, skulle bygges midt i fredskov. Det endda uden fonds- eller offentlige midler og med kun ganske få mennesker ved roret.
Tilladelser skulle søges og gives. Der skulle rejses penge. Der blev tegnet og regnet. Talt, diskuteret og funderet. Bankerne takkede i starten nej til at løbe risikoen, men med et lån i Vækstfonden i bagagen, var Nordea med.

Den 22. august, knap 5 måneder efter første åbningsdag, udnævnte det internationale magasin, TIME Magazine, det ikoniske Skovtårn til den æresfulde liste over 100 steder i verden, der alle er vurderet til at være en særlig rejse værd. Skovtårnet er den eneste danske destination på listen.

Udnævnelsen er kulminationen på et vildt forår og sommer. Håbet om 100.000 gæster i 2019 blev hurtigt opnået og besøgstallet har allerede for længst passeret de 200.000. Gæster fra hele verden strømmer til Camp Adventure, og Skovtårnet er i sandhed blevet Danmarks nye attraktion. Enhver scenograf må være misundelig. Skovtårnets bagtæppe skifter hele tiden og snart afsløres efterårets og vinterens kulisse.

Skovtårnet har fået mere opmærksomhed end nogen turde drømme om. Det har allerede vundet arkitekturpriser, været nævnt i tæt på samtlige nationale og internationale medier, bla. Le Figaro og Der Spiegel samt brugt i en række fantastisk flotte nationale tv-produktioner.

Tak for støtten. Tak til dem der bevarede tålmodigheden, når vi mistede vores. Tak til de modige og positive mennesker, der findes derude, og som tør tage chancer og kaste sig ud i vilde projekter. Tak til venner, familie og gode samarbejdspartnere for hjælp og opbakning. Vi glæder os til at skabe nye initiativer – både af national og international karakter. Vi er stadig kun en håndfuld faste medarbejdere og en masse dygtige og dedikerede freelancere, men vi har sammen formået mere end de fleste opnår. TAK