Støt en god sag og få en gratis billet til Skovtårnet

Vi har sjældent særlige tilbud her hos Camp Adventure, men lige nu kan du faktisk få en gratis billet til Skovtårnet, hvis du køber tre eksklusive specialøl. Det bedste ved dette særtilbud? Du støtter samtidig Børnecancerfonden.

Vi er nemlig gået sammen med Team Rynkeby, Børnecancerfonden, Fur Bryghus, Designskolen Kolding, Brdr. Price og Danske Fragtmænd om ølserien Mod, hvor pengene går til Børnecancerfonden, som støtter dansk forskning i børnekræft og har fokus på at sikre et godt børneliv for kræftramte børn.

Hver øl har en unik smag og et unikt design. Den ene øl har fået Skovtårnet på etiketten og er en bock, som har fået navnet “Os” som en hyldest til fællesskab. En æske med tre øl koster 135 kroner. Med i æsken følger én entrébillet til Skovtårnet i 2023 til en værdi af 195 kroner.

Hvis du køber æsken hos Camp Adventure, kan du ikke bruge billetten samme dag. Ud over hos Camp Adventure kan du købe æsken på Brdr. Prices restauranter eller af dit lokale Team Rynkeby-hold, som du kan finde lige her.

I 2022 indsamlede årets tre specialøl over en million kroner til Børnecancerfonden.