Camp Adventure fejrer tiårsfødselsdag

Tusind tak, vi kunne ikke have gjort det uden jer.

Det er nemlig ti år siden, at Camp Adventure åbnede på en julidag med ambitionen om at lade vores gæster genfinde forbindelsen til naturen.

Når vi fejrer tiårsfødselsdag og tænker på, at campen i dag består af blandt andet Skovtårnet, Danmarks største klatrepark og glampinghytterne, så bliver vi taknemmelige over støtten, som vi igennem årene har fået fra vores gæster.

Camp Adventure overtog i 2013 ansvaret for at forpagte bygninger og jord på knap 30 hektar af Gisselfeld Kloster og opførte Danmarks største klatrepark midt i skoven fuld af bøge- og egetræer. Da den første sæson sluttede, stod det klart, at stedet havde potentiale til at udvikle sig og tilbyde andre former for naturoplevelser.

En delegation fra Camp Adventure besøgte i 2014 flere udsigtstårne i Europa, og idéen om at skabe Skandinaviens første udsigtstårn blev til.

De følgende år oplevede vi, at opbakningen fra vores gæster kun voksede, mens vi arbejdede på at gøre Skovtårnet til virkelighed. Efter ansøgninger til myndighederne, koncept- og designudvikling og finansiering gik byggeriet i gang i 2018.

Skovtårnet åbnede allerede året efter, den 31. marts, og dermed var Skandinaviens første udsigtstårn en realitet. Efter Skovtårnets åbning skabte Camp Adventure nye naturinitiativer. De to første glampinghytter åbnede i 2020, hvorefter fire hytter kom til, så vi i dag kan tilbyde overnatning året rundt i seks luksuriøse glampinghytter.

Nordens største pluk-selv-blomstermark åbnede i 2021, mens den nye reception og butik stod klar i april 2022. Vi har i årenes løb også tilføjet en miniklatrepark til vores yngste gæster, et streetfoodområde og en biograf i vores café, som viser en dokumentar om Skovtårnet.

Det seneste initiativ har været sommerglamping, hvor gæsterne denne sommer kan bo i telte tæt på Camp Adventure omgivet af den smukke natur. Camp Adventure arbejder aktuelt på nye tiltag, som alle har det tilfælles, at vores gæster kan komme endnu tættere på naturen.

Selvom flere mennesker og flere naturinitiativer er kommet til end for ti år siden, er ambitionen den samme: Et helle i naturen, hvor vores gæster kan genfinde forbindelsen til naturen.