Camp Adventure og COVID 19

Detaljer om covid-19-restriktioner ved besøg på Camp Adventure 🍃

Vi er underlagt regeringens krav om, at alle gæster fra 16 år skal kunne fremvise et gyldigt coronapas i forbindelse med besøg på Camp Adventure.
OBS: Klatreparken er som udendørsidræt undtaget dette krav, og skal du udelukkende i klatreparken, skal du ikke fremvise coronapas. Men vi anbefaler alle at benytte handsker.

Det betyder, hvis du opfylder et af følgende punkter, har du et gyldigt coronapas. Der skal kunne fremvises ID sammen med dokumentation.

  • Fremvise en negativ PCR-test, der maksimalt er 96 timer gammel eller en antigentest (kviktest), der maksimalt er 72 timer gammel ved ankomst.
  • Du er fuldt vaccineret eller har modtaget første vaccinestik minimum 14 dage før besøg.
  • Personer, der tidligere har været smittet med covid-19, som kan fremvise dokumentation for en covid-19 test med et positivt testresultat, som er mellem 14 dage og 12 måneder gammel.

OBS: Fra 1. juli skal alle kunne fremvise dokumentation på fritagelse af test, dette udstedes gennem borgerservice. Du kan få yderligere information her: https://sum.dk/nyheder/2021/juni/ny-ordning-for-dokumentation-hvis-du-er-undtaget-for-test-og-coronapas 

Disse forhold gælder både for dagsgæster, årskortholdere og glampinggæster.

Vi forstår godt, at de nye forhold kræver lidt ekstra af vores gæster, men vi håber, at I vil imødekomme dem, da det er disse krav, der er sat, for at vi kan få lov til at holde åbent.

Vi opfordrer alle til at booke billetter online her.

Muligheder for at blive testet tæt på Camp Adventure 🌳

Kviktestcenter på Sofiendalskolen, Sofiendalsvej 42A, 4690 Haslev, det har åbent alle ugens dage kl. 9-19.

Følg linket for at se nærmeste kviktest-center her: https://www.faxekommune.dk/coronatest