En perfekt sommerdag for hele familien

Startskuddet for skolernes sommerferie har lydt, og vi har her på Camp Adventure forsøgt at strikke et forslag sammen til en perfekt dag for børnefamilien, som besøger os.

Brug formiddagen i Danmarks største klatrepark. Her er børnebaner helt ned til treårsalderen midt i den smukke bøgeskov, hvor i alt 12 forskellige baner snor sig i forskellige højder og sværhedsgrader for både begyndere og erfarne klatrere.

 

Når sulten melder sig, har I som familie to muligheder: I kan medbringe jeres egen frokost og nyde den på udvalgte picnicområder på campen, eller I kan besøge en af vores madboder, som har åbent til frokost alle dage i skolernes sommerferie.

 

Med fornyet energi kan I begive jer gennem skoven, hvor I vandrer på den zigzaggede og hævede gangsti, som er 3,2 kilometer lang og som fører jer til Skovtårnet. I vil nu opleve suget i maven over tårnets arkitektur, den sydsjællandske natur og den storslåede udsigt fra toppen af det 45 meter høje tårn.

 

Hvis børnene stadig har energi efter turen i tårnet, kan de prøve kræfter med campens store naturlegeplads, hvor de kan svinge sig, øve balancen eller klatre op ad børneklatrevæggen.

 

Til allersidst gemmer sig lidt af familieaktivitet. For ved siden af Camp Adventure har vi Nordeuropas største blomstermark, hvor I som familie kan vandre i det farverige blomsterhav, og hvor I kan plukke jeres helt egen blomsterbuket.

 

Hvad vil I som familie helst lave på Camp Adventure?