Nordeuropas største blomstermark åbner på lørdag

Vil du opleve Nordeuropas største blomstermark helt gratis på åbningsdagen? ?

På lørdag, den 10. juli, klokken 10 åbner Camp Adventure den ti hektar store Blomstermark, hvor man kan vandre flere kilometer i et farverigt blomsterhav og plukke sin egen unikke buket.

Blomstermarken er inddelt i ti zoner med forskellige blandinger af blomster og farver, som omgiver små lommer på ruten, hvor man kan holde picnic i det grønne. I forlængelse af Blomstermarken, er der en stor grøntsagsmark, hvor man høste sine egne grøntsager.
Blomstermarken bliver åbnet med en officiel ceremoni klokken 10, hvor alle interesserede er velkomne. Herefter kan man gå en tur mellem alle blomsterne og nyde en picnic omringet af blomster helt gratis mellem klokken 10 og 12.

Hvis man ønsker at plukke en buket blomster koster det 125 kroner at fylde en spand, mens det er gratis at plukke blomster mellem 10 og 12 for årskortholdere.

Adgangen til Blomstermarken findes i det hjørne af vores parkeringsplads, som er tættest på Blomstermarken. På grund af dette event, håber vi dog, at I vil hjælpe os med at holde den første parkeringsbås fri for biler til denne begivenhed.

Ses vi? Det håber vi ?