Nordeuropas største blomstermark står i fuldt flor

Blomstermarken er sprunget ud til et farvestrålende blomsterhav her hos Camp Adventure, og det er et fantastisk tidspunkt at besøge den på.

Det er en overvældende sanseoplevelse at gå gennem den 12-hektar store blomstermark, hvor du finder 12 forskellige områder inddelt efter de forskellige blomstertyper og farver. Her kan du vandre flere kilometer på stierne gennem de forskellige farvezoner, holde picnic omringet af blomster, plukke en buket med hjem eller bare lade dig overvælde af den ro, som følger med biernes summen og sommerfuglens stille flagren.

Når først indgangs-og parkeringsbilletten til Camp Adventure er betalt, som koster 65 kroner pr. køretøj, så er der fri adgang til blomstermarken, uanset om det er en picnic eller en vandretur, som lokker. Det koster 50 kroner at fylde en spand med blomster.
Hvis I har ekstra energi efter at have udforsket blomstermarken, kan I også nyde vores store naturlegeplads, miniklatrebane, bærplantage, frugtlund og gårdsplads med streetfood, som indgangs-og parkeringsbilletten også giver adgang til.

Rigtig god fornøjelse 🌻

📸 Mads Tolstrup