Sommerens ultimative kombibillet ☀️

Vi har pakket natur, arkitektur og historie ind i sommerens ultimative kombibillet på Sydsjælland og Møn.

Sydsjælland og Møn er spækket med skønne oplevelser og i samarbejde med Geocenter Møns Klint har vi sørget for, at du kan kombinere to stop på din tur, der begge giver dig adgang til storslået natur, fantastiske historier og eventyr. Til og med august kan du nemlig besøge Skovtårnet og Geocenter Møns Klint med én billet. Du sparer 60 kr. og billetten er gyldig i 3 uger fra bestillingsdatoen. Du vælger selv, om du vil klare begge besøg på én dag proppet med oplevelser, eller du strækker fornøjelsen over to forskellige dage.

Billetten kan scannes både i scannerne til Skovtårnet og i scannerne til Geocenter Møns Klint. Du skal ikke booke tid – med billetten i hånden (eller i telefonen) kan du komme lige, når det passer dig, indenfor åbningstiderne. Ved besøg i Skovtårnet er parkering inkluderet, og du skal derfor også bruge QR-koden ved udkørsel fra Camp Adventure.

GEOCENTER MØNS KLINT OG MØNS KLINT

I denne kombibillet har du adgang til GeoCenter Møns Klint. Centeret er bygget ind i selve klinten kun 100 meter fra de stejle skrænter. I Geocenteret finder du en masse spændende og lærerige udstillinger, der fortæller fascinerende historier om Møns Klint og Danmarks vilde fortid, kridttidens drabelige havmonstre og istidens voldsomme kræfter.

Du kan se alle udstillingerne her.

Træd ud på de smukke hvide klinter, der rejser sig 128 meter over det turkisgrønne hav langs den 7 km. lange kyststrækning. Klinten fortæller over 70 mio. års historie i kridtlagene, hvor du kan finde fossiler fra havdyr der færdes på jorden for millioner af år siden. Lige nu er der fossilgaranti, hvis du går på guidet tur på stranden, efter at efterårets store skred har flyttet rundt på de store sand- og stenmasser.

Læs mere om Møns Klint her

INDHOLD OG PRIS

  • Adgang til Geocenter Møns Klint
  • Adgang til Skovtårnet inkl. parkering
  • Pris 290 DKK (Normalpris 350 DKK)
  • Gyldig fra 12 år
  • Gyldig i 3 uger
  • Kan kun bookes online
  • Kan ikke kombineres med andre rabatter

 

Kombibillet – Skovtårnet og Møns Klint