Streetfood hos Camp Adventure

Madmulighederne varierer hos Camp Adventure, hvor du kan finde forskelllige madboder med hver deres smagsprofil.

Alle boder har i løbet af skolernes sommerferie åbent hver dag til frokost. Nogle boder, for eksempel kaffebaren, åbner tidligere for at serverekaffe til de morgenfriske gæster. Her kan du se madudbuddet, som løbende skifter:

Smag prisvindende, indisk streetfood hos Dhaba, som byder på gryderetten karahi i en vegetar- eller kødudgave. Et lille insidertip: Prøv deres naanbrød bagt i en ægte tandooriovn.

Sunde salater og sprøde sandwich venter hos Heli. Du kan lige nu nyde deres sommersalat, som består af syltede rødløg, radiser og persillepesto med sødekartofler og saltmandler på toppen.

Lækre, italienske retter er i højsædet hos Kamast. Prøv frisk ravioli med spinat og ricotta eller deres veganske udgave af pasta pomodoro.

Med en varm drik kan du holde en lille pause hos Simply Good Coffee, som byder på klassikerne cappuccino og espresso, men også varm chokolade og te fra A.C. Perchs The handel.

Trænger du til at køle ned, skal du smage Holmegaards bløde og cremede is. Hver is er produceret efter egne, unikke opskrifter med udvalgte ingredienser og råvarer.

Flammestegte bøffer til både kødelskerne og vegetarerne. Det kan du få hos Willys, som også er kendte for deres pomfritter.

Du kan også finde pølser og brød i vores pølsevogn.

Vi glæder os til at se jer til en lækker bid mad,