Vinter på Camp Adventure

Skovtårnet

Oplev Skovtårnet som har åbent alle dage året rundt fra kl. 10 – 15.
Billetter kan købes i receptionen eller på hjemmesiden.

Klatreparken

Få sus i maven, når du svæver imellem bøgetræerne på Danmarks længste svævebane. Oplev bladenes skiftende farver helt tæt på, når du bevæger dig fra trætop til trætop på de mange forskellige og sjove forhindringer, som byder på 10 udfordrende klatrebaner.

Den første lørdag i februar og marts holder klatreparken ekstraordinært åbent. Den 1. februar og den 7. marts er der åbent fra kl. 10 – 16. Instruktioner starter kl. 10, 11 og 12. Book din billet online på hjemmesiden.

Vinterferieåbent i uge 7 & 8

Skal du bruge vinterferien på sjove og anderledes aktiviteter, så holder Camp Adventures klatrepark vinterferieåbent.

I uge 7 holder klatreparken åbent fra torsdag den 13. februar til søndag den 16 februar.
I uge 8 holder klatreparken åbent fra torsdag den 20. februar til søndag den 23. februar.

Klatreparken har åbent fra kl. 10 – 16. Instruktionerne starter kl. 10, 11 og 12.

Hver sikker på at få plads i klatreparken, book dine billetter online allerede nu!

Når natten falder på

Er du klar på en vildere udfordring?
Klatreparken holder åbent for mørke klatring / Camp Adventure Night Climb den første torsdag i måneden, den 6. februar og den 5. marts.

Kom og være med til Camp Adventure Night Climb, hvor du kan udforske skoven i nattens mulm og mørke. Instruktionen starter kl. 17, og der er åbent til kl. 22. Deltagelse forudsætter, du er fyldt 15 år. Du booker din billet online.

Pris: 325 kr. per billet, +15 år. Ved booking seneste dagen før er prisen 300 kr. per billet. Årskortholdere kan deltage ved at sende en mail til info@campadventure.dk for booking af pladser.

OBS. Det er en stor fordel, hvis du på forhånd er kendt med vores baner – det er dog ikke en forudsætning. Medbring din egen gode pandelampe, da banerne ikke er oplyst.

Book dine billetter til Camp Adventure her.